Untitled
19 dec 2014
week 79: 12 t/m 18 december

Op 12 december hebben we Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna heeft Laura fijn gespeeld. We zijn ’s middags bij tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Ook hebben we oom Tom nog even gezien. Daarna zijn we boodschappen gaan doen.
Op 13 december kwam tante Willeke mij ’s morgens al vroeg halen om samen met tante Maartje en opa en oma Van Aerle te gaan winkelen. Bas, Laura en Mark zijn ’s morgens bij tante Monique, oom Anton, Esther en Lars op bezoek geweest. De kindjes hebben fijn gespeeld. ’s Middags zijn Bas, Laura en Mark bij Fanny op de verjaardag geweest. Ook daar heeft Laura lief gespeeld. Na het avondeten heeft Laura fijn in bad gespeeld.
We zijn op 14 december ’s middags bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Lars was met Bas Planes komen kijken en die is met ons mee naar opa en oma gegaan.
Op 15 december is Laura bij opa en oma Van Aerle geweest, toen ik met Bas naar het consultatiebureau moest. Daarna hebben we samen bij opa en oma wat gedronken.
Laura en ik hebben op 16 december op de fiets Bas van de Peuterspeelzaal gehaald. Laura zei vandaag dat ze ging poepen. Ze stond in de box, zei: “mama, poep” en even later was haar luier vies ;-).
Op 17 december zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Laura sjokte steeds van de een naar de ander en wilde dan op “oot”. Daarna zijn we naar de winkel geweest. Bas en Laura zitten elkaar steeds te vervelen. Laura pakt de puzzelstukjes van Bas af, trekt aan zijn trui of duwt hem; Bas pakt snel het speelgoed waar Laura mee wil gaan spelen en trekt aan haar staartje. Vandaag heeft Bas Laura in haar been gebeten...
Op 18 december zijn we ’s morgens samen met oma Van Aerle bij tante Zus op bezoek geweest. Ze heeft haar arm gebroken en zit daardoor in een zorgcentrum in Helmond. Bas was lief aan het puzzelen, terwijl Laura er steeds met Koetje vandoor ging. We hebben bij opa en oma Van Aerle geluncht en daarna heeft Laura lekker geslapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative